Ska jag göra en egen ny header igen?

Tankar

Hallå i holken!

Jag är i valet och kvalet om jag ska byta header till bloggen eller inte. Det är å ena sidan en väldigt bra header jag har nu, som jag dessutom känner mig nöjd med. Å andra sidan har jag haft den här headern en längre tid. Jag vet inte, men folk kanske tröttnar och vill se en förändring? Jag tror nog det och det vill ju i och för sig jag också göra, i ärlighetens namn.

Jag vet inte om jag kommer att byta header eller inte. Jag brukar inte bli nöjd när jag gör egna headers. Ibland blir jag himla nöjd, men ibland tänker jag ändå att den får duga. Jag vet att det låter kasst, men jag blir mer nöjd när jag till exempel gör en header till en kompis eller så. Gör jag för egen del, då blir jag heller inte särskilt nöjd.

Samma sak när det gäller julkort. Jag blir mer nöjd när jag gör julkort till mina föräldrar att låta de skicka på sin telefon till bekanta och släkten. När jag själv gör mitt eget julkort som jag skickar, då blir jag sällan sådär nöjd som jag vill vara. Jag skickar ändå, eftersom jag lagt ner tid och planering på detta. De som får julkorten blir ju nöjda ändå.

Nu är frågan om jag ska göra en ny header till min blogg och byta ut bakgrunden kanske? Jag får se vad jag känner för och vad jag har för någonting för mig. Ja, det återstår att se vad jag kommer fram till.

  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229