Ska detta vara slutet?

Jag undrar om detta ska vara slutet? Ska folk bestämma vem man ska vara eller vem man inte ska vara? Får man inte bestämma det själv? Jag bara undrar, var är världen påväg?

Jag svarar inte längre när en viss släktning ringer mig. Jag har liksom inte lust att vara social. Det är bara jag som ringer och inte han. Vilken nit. Jag tog upp det och berättade statistisk att jag ringer 98 gånger av 100. Vet du vad jag fick för svar? Jo… ”Man kan inte lita på statistik”. Om man inte kan lita på statistik, vad kan man då lita på? Jag hade kollat igenom loggarna på min mobil, med vem som ringt flest gånger. Gissa vem? Jo, jag. Så jag tog upp det när vi pratade. Svaret blev ”Man ska inte lite så mycket på statistiken. Vi har ju bra kontakt som det är nu”. Bra kontakt, släng dig väggen. Det är ju bara jag som ringer.

Jag har lagt ner personen och vägrar svara när han ringer mig, även om det är min släktning. Jag pallar fasen inte mer. Hur mycket ska man behöva ta egentligen? Man blir sårad gång på gång, utan att det blir någon förändring. Jag försöker hålla ihop, vara snäll och vänlig. Jag får ingenting för det, så varför ens försöka? Ingen idé rättare sagt.

Har försökt ställa krav, men till ingen nytta. Det går inte, personen är så inrutad på sitt att det är sjukt.

Nu ska jag inte dra skam över min släkt, nä absolut inte. Har massor av bra släktingar också och inte bara den där idioten. Vill inte bli sviken mer. Orkar inte ta emot hur mycket som helst, man är ju inte gjord av stål som man säger

  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer