Sista träningen med gruppen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Denna kväll har jag varit på träning med gruppen igen, årets sista medelgympapass med Pia. Det känns tråkigt att det är över så fort, känns som om vi nyss börjat och så är det över igen.

Det var tänkt att vi skulle ha lite olika jullekar och dansa runt i ringar genom att hålla varandras händer. Det blev ändrade planer eftersom det är pandemi. Då vill man ju inte gärna hålla varandras händer kan jag tro. Det blev i alla fall inte av, men det blev julmusik till avslappningen i alla fall.

Vi körde knäböj, plankan, hoppa, springa runt i gympasalen, crunches, snabba fötter, twist, använda armarna till olika övningar och en massa annat. Jag vet fortfarande inte vad allt vi gör heter, men kul är det och lika fort ikväll gick passet. Hann knappt andas, så var det över.

När vi hade stretchat klart och låg på vår dyna för avslappning utan att tänka på någonting, så fick vi lyssna på instrumental julmusik. Det var mysigt. Därefter blev vi bjudna på glögg och pepparkakor. Det var en riktigt god glögg, det var blandat både Saturnus och Blossa. Jag tog ingen pepparkaka på grund av att den innehöll palmolja. Läs här om du vill veta varför det inte är bra med palmolja. Jag väljer bort palmolja i möjligaste mån.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna. Handsprit finns på i alla fall medelgympapasset.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Om du inte redan tränar med Korpen, så är du alltid välkommen att prova på ett pass när som helst under terminen som håller på fram till 12/12. Terminen med medelgympa slutade för terminen idag och återkommer 17/1-2022.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar