Sista tiden innan hemresa

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Efter 4 nätter i gömsle väntar nu resan hem och en natt på hotell intill flygplatsen i Helsingfors. Det kommer att bli bra, det hoppas jag i alla fall. Planet från Kajaana (Kajaani) flygplats går klockan 18:20 till flygplatsen.

Inatt var det +2°C ute vid gömslet. Vi fotade ingenting särskilt eftersom både järv och björn kom efter att det inte längre var något fotoljus. Vi hörde i alla fall vargen yla på avstånd, vilket var häftigt. Det jag fick bild på var en lavskrika, alltså en fågel. Bild kommer inom en snar framtid.

En vindstilla Kuikkajärvi (järvi betyder sjö)

Jag och 4 till åker hem idag och 3 av oss i gruppen har sedan innan valt att betala för 2 resor, så de stannar kvar och åker ut i kväll igen till ett gömsle medan de väntar in resedeltagarna som kommer till den andra gruppen när vi andra åker tillbaka till Helsingfors flygplats igen.

Den här läsken smakade jag igår. Den var nästintill odrickbar, den fick hällas ut. Den smakade som flytande vaniljglass men mer tunn som vatten och med kolsyra. Smaken var för artificiell och riktigt dålig. Ingenting för mig alls. Den heter Sun'n Cream Soda.

Utsikt från sista natten i gömsle, då vi var i skogen.

Hoppas att du får en fin eftermiddag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer