Serietips till dig

Är du en älskare av svenska serier? Ja, du är inte ensam. Jag gillar inte kriminalare eller liknande den stilen. Dock så har jag fastnat för en serie som heter Syrror. Jag vet att den första säsongen kom 2016, men jag tycker ändå att den är himla bra. På bara några dagar har jag tittat igenom hela första säsongen och halva andra säsongen. Jag tittade aldrig när den gick på TV, så jag streamar istället.

Serien är så himla bra och verklighetstrogen, man får liksom följa med 4 olika tjejer i deras jobb som sjuksystrar och även i det privata livet. Det känns helrätt att se tycker jag. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så frälst i en serie som handlar om sjukhus, eftersom jag själv är löjligt rädd för nålar och sprutor.

Kan tyvärr inte ge er någon trailer till säsong 1, eftersom jag inte hittar någon. Jag kan däremot berätta vad serien handlar om i sin helhet.

Handling:

Syrror i TV4, ett sjukhusdrama där fyra sjuksköterskor på en akutmottagning i Stockholm står i centrum. Livet på sjukhuset kantas av dramatik, spänning och romantik när sjuksystrarna tillsammans med kollegor tampas med tuffa fall och trassliga privatliv. Syrror utspelar sig på akutmottagningen och traumaavdelningen på ett av Stockholms större sjukhus. I serien får tittarna lära känna sjuksystrarna Iris, Julia, Malin och Carina, både i arbetet på sjukhuset och i deras färgstarka privatliv

Skådisar: Cecilia Sparre, Henrik Norlén, Anton Lundqvist, Jonas Malmsjö, Tanja Lorentzon, Marall Nasiri, Erik Johansson, Maria Sid, Pablo Leiva Wenger, Jeanette Holmgren, Oscar Töringe mfl

Genre: Dramaserie Säsonger hittills: 2

  • Filmtips
  • 150 visningar

Gillar

Kommentarer