Serietips på norska

Hallå där ute i den berömda holken. Nu har jag serietips till dig. För ett tag sedan gick det en serie på TV, jag började kolla lite smått. Insåg sedan att klockan var för mycket för att jag skulle kunna se ett avsnitt. Det jag såg fick mig att haja till. Därefter tänkte jag inte så jättemycket på det, men för någon dag sedan såg jag att serien åter igen kommit för min syn. Den kom nämligen upp som nytt eller vad det heter på appen Cmore. Sagt och gjort, jag gav serien en chans och aldrig hade jag kunnat tro att serien skulle förtrolla mig så mycket, trollbinda mig och få mig att verkligen bara vilja ha mer, mer och ännu mer. Jag såg alla avsnitt av serien på 2 dagar, eftersom den var så bra. Jag kunde helt enkelt inte slita mig från den.

Serien jag tänker på heter Bø och jag såg precis klart den. Hur bra som helst och den har berört mig på ett plan jag inte trodde jag kunde bli berörd. Jag trodde inte heller att jag skulle gilla den där typen av genre, men det kan jag säga att jag gjorde.

På Svenska heter serien Bø, men på norska heter den Rådebank. Här i Sverige har det bara kommit 1 säsong av serien hittills, medan det redan i Norge kommit en andra säsong.

Eftersom jag gillar serien så pass mycket, så väntar jag nu med spänning på att säsong 2 ska dyka upp här i Sverige. Jag hoppas att den kommer rätt snart, eftersom jag är så taggad på fortsättningen.

Handling: Bilmekanikern, 18-årige raggaren Glenn-Tore, bättre känd som GT, är byns hunk och full av självförtroende och karisma. Hans liv är bekymmersfritt och friktionsfritt, tills han blir dumpad av sin flickvän.

Skådisar säsong 1: Odin Waage, Mathilde Thomine Storm, Maja Christiansen, Sjur Vatne Brean, Matthew Henriksen, Kasper Antonsen, Anders T. Andersen, Liwia Migala, Amalie Sporsheim, Ola Otnes, Elisabeth Dahl, Monica Borg Fure, Ola Røsok Rørmark, Halvor Sisjord. Du hittar fler skådisar här.

Genre: Drama Land: Norge Språk: Norska (svensk text) Längd per avsnitt: Ca 26 min 8 avsnitt Släpptes första gången: 4 december 2020 (Sverige) 20 mars 2020 (Norge) Originaltitel: Rådebank Åldersgräns: 11 år Finns att streama: TV4 play och appen Cmore

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har bare sett et par episoder av serien, men syntes som du at den er veldig bra 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

❤ Längtar efter säsong 2

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Åh, tack för tips. Älskar landsbygdsbaserade filmer och serier. Hoppas att du får en fin dag❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag gillar också sådana filmer, men även annat. Gillar mycket tonåsnaserat ❤

nouw.com/mynameisjossan