Serietips - Kriminaldrama

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Om du som jag gillar att sträckkolla serier, så kan jag tipsa om en jättebra serie som jag verkligen blev helt inne i. Jag ville absolut inte sluta titta, så på mindre än 3 dagar såg jag en hel serie på 8 avsnitt på mellan 39 och 43 minuter per avsnitt. Jag är helt kär i den där serien och hoppas på en fortsättning. Det var bara att sluka avsnitt efter avsnitt. Jag kan säga helt ärligt att just kriminal inte är någonting jag vanligtvis kollar på, eftersom jag varken kollar Beck, Wallander eller liknande.

Den här serien jag tänkte tipsa om heter Zebrarummet. Komikern Henrik Schyffert och manusförfattaren och regissören Gustaf Skördeman ligger bakom originalidén till tv-serien.

Det var egentligen tänkt från början att Jonas Gardell skulle spela den onda rollen i serien, men när han tackade nej, gjorde Henrik Schyffert det själv.

Hela serien finns att streama hos Viaplay.

Handling: När en elev på den berömda internatskolan Tuna Kvarn hittas död möts utredarna av tystnad. Misstankarna riktas snart mot elever från en missgynnad statlig skola i närheten.

Genre: Drama, kriminaldrama Åldersgräns: 15 år Antal avsnitt: 8 Längd per avsnitt: 39-43 minuter Antal säsonger: 1st Premiär: 22 augusti 2021 Var finns serien: Viaplay Originalidé: Henrik Schyffert och Gustaf Skördeman

Ungdomar i serien med känd familj:

Edvin Endre är son till Lena Endre och Thomas Hanzon

Valter Skarsgård är son till Stellan Skarsgård. Hans kända bröder är Alexander, Gustaf och Bill.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

  • Filmtips
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer