Segt som sirap

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Igår kväll sov jag över hos mina föräldrar, vilket var himla skönt faktiskt. Vi brukar ju se melodifestivalen tillsammans och efter det stannade jag bara kvar. Vi hade bestämt sedan innan under dagen att jag kunde göra det, vilket var himla skönt faktiskt. Jag kan inte förklara, men när jag har någon i närheten som går och lägger sig i bra tid på kvällen, så gör jag det automatiskt också. Ingenting annat är tänkbart, så det blev en skön natts sömn. Det var behövligt, eftersom jag hade sådan ångest med tanke på kriget i Ukraina, men inte när jag var med mina föräldrar direkt. Så skönt.

Idag har jag sovit en stund till efter frukost, vilket var behövligt och väldigt skönt. Det blev att få varm choklad, vilket var himla gott och längesedan jag drack det till frukost.

Utomhus är det fint väder med sol, men jag är inne och sitter vid min pappas sega dator. Det är en sådan seg dator min pappa har, så det är inte klokt tycker jag, segare än sirap. Jag tror inte han själv klagar, eftersom han är van. Själv vill jag inte ha en seg dator, när den blir för seg så byter jag ut den mot någonting bättre. Skulle dock inte klara mig med enbart mobilen och surfplattan, som det finns folk som gör. Jag behöver spara bilder från mobil och systemkamera till extern hårddisk, men även kunna använda Photoshop när jag känner för det. Allt sådant finns inte att tillgå på riktigt samma vis som vid dator liksom eller laptop som det är för mig. Kan inte använda vanlig mus till dator, eftersom jag får ont i fingrarna och händerna, då är det bara att jag har laptop med pekplatta om jag ska sitta länge och hålla på. Ibland går det bra med pekdon också eller mus som det kallas, om jag bara gör någonting tillfälligt.

Tänka sig att det redan är söndag och helgen snart är över igen, för den här gången. Jag känner inte att jag vill att den ska vara över redan. Det känns så trist att jag ska behöva gå hem igen och vara för mig själv ikväll, eftersom det är en ny vecka imorgon igen. Det blir nog bra i alla fall, hoppas slippa alla tankar då som gör att jag får ont i magen av att tänka. Hos mina föräldrar tänker jag inte ett dugg på Ukraina och kriget i Europa, men hemma hos mig tänker jag på det. Allt blir mer påtagligt när man är ensam, vilket gör att tankarna snurrar till oändlighet eller något liknande.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #söndag #personligbloggare #personligblogger #personlig #personligblogg #svenskbloggare

Gillar