See ya in Sandviken

Ingen har väl kunnat undgå att missa att allas vår Britney Spears ska till Sandviken för en konsert på Göransson Arena den 11/8. Självklart ska jag också dit. Första gången i mitt liv som jag kommer se henne live, som jag längtat i alla dessa år. Trodde aldrig att det skulle ske.

Jag har pratat om det flera år, varje gång hon haft en konsert i Sverige, men aldrig fått gå. Nu jäklar tänkte jag.

Det började med att min pappa skicka ett meddelande till min mobil, för att meddela att Britney ska vara i Sandviken i sommar. Jag blev eld och lågor, var bara tvungen att kolla upp ifall det stämde och det gjorde det. Hon kommer dit med sin hyllade show "Britney: Piece of me". Showen har spelats fyra år i Las Vegas, prisbelönats, samt hyllats av både fans och kritiker.

Jag började min vana trogen att tjata om att få gå, eftersom jag så gärna ville. Jag skickade meddelanden till min mamma och pappa, terroriserade de med att jag hemskt gärna vill gå.

Biljetterna släpptes igår klockan 9:00. Pappa och jag hade skaffat ett konto till live nation kvällen innan, för att kunna vara redo direkt vid biljettsläppet. Pappa satt sedan 8:40 vid datorn, för att kunna vara på hugget när biljetterna började släppas. Jaha, typiskt liksom. Efter att han blivit tilldelad platser och skulle betala, så loggades han ut. Därefter skyndade han sig in igen, men då var biljetterna slut.

Mamma ringde upp mig, men jag låg och sov. Jag ringde upp henne när jag vaknat och sett hennes missade samtal. Hon meddelade att vi inte fått tag på några biljetter, att pappa varit sur för att vi inte lyckats och svurit för sig själv.

Jag gav inte upp. Jag blev först sur och ledsen, vilket satt i hela dagen. Därefter började jag leta biljetter på olika ställen, terrorisera mina föräldrar med meddelande efter meddelande om biljetter, samt ringa upp och prata med de. De hade inte tid att prata eller kolla efter biljetter just då, eftersom de höll på att hjälpa syrran och hennes sambo med flytten från lägenheten till huset. Jag gav inte upp då heller. Terroriserade med meddelanden om var man kunde köpa biljetter och så vidare. Hela dagen igår på ett ungefär fick de meddelanden från mig om konserten.

Eftersom vi inte fick tag på biljetter igår och mina föräldrar inte hade tid att hjälpa mig, så tänkte jag lägga ner, sluta lyssna på musiken och tog bort bilden jag hade med Britney på min låsskärm i mobilen.

I morse bombade jag morsan med meddelanden på mobilen med var man kunde få tag på biljetter. Jag ville verkligen ha biljetter. Jag ville inte missa chansen. För mig kanske det är "once in my life", om jag säger så.

Jag ringde sedan morsan och snackade med henne. Hon sa att hon och farsan höll på att äta frukost just då och ville kolla bättre via en dator. Till slut hörde mamma av sig med att de fått tag på biljetter. Jag var helt eld och lågor, så himla glad. Jag har känt mig glad och uppspelt hela dagen. Tänka sig vilken grej, att få se sin idol på riktigt och live dessutom. Aldrig sett henne live och det har jag velat i flera år.

Missade biljetterna för 695:-, men det jag fick betala för min biljett var också bra pris tycker jag. Det är mycket billigare än att boka en resa och åka till Las Vegas för att se hennes show där. Det är den jämförelsen mina föräldrar har dragit i alla fall och jag kan inte annat än att hålla med.

Pappa sa att han inte tänker följa med mig om vi har ståplats, eftersom han vill inte stå i flera timmar. Jag skulle ju inte se någonting heller, eftersom jag är så kort. 156cm, ja det är kort. I alla fall, så fick vi tag på sittplatser. Nu slipper vi stå och jag får se min idol live. Det kan inte bli så mycket bättre tycker jag personligen. Jag kan vara nöjd.

Om jag inte hade fått några biljetter på en gång, då hade jag fortsatt att be för att få min vilja igenom. Jag är en sådan människa på gott och ont, tack vare min Asperger, att vill jag något riktigt mycket... då tjatar jag mig fram tills jag får som jag vill. Tänker bara massor på mig själv i det läget. Blir så insnöad i det jag själv vill, att det är allt som räknas. Även om jag för det mesta är en sådan som bryr mig om mina medmänniskor, vill att de ska ha det bra och må bra i första rummet liksom.

Jag är hemskt glad att jag ska få se Britney Spears live. Nu taggar jag 11/8 i Sandviken.

  • Viktigt
  • 220 visningar

Gillar

Kommentarer