Samir & Viktor - Bokrecension

Till att börja med... Jag har inget samarbete med Samir & Viktor eller någon återförsäljare av boken.

Jag har läst boken om Samir och Viktor, vilket de berättade för Pascal Engman. Jag tyckte inte direkt att boken gav mig något, men det var bra att det har skrivits Samir, där han berättar och Viktor där han berättar. Annars får man ingen helhet och kunna förstå vilken som berättar vad i boken.

Bilderna var inte heller någon höjdare. Jag ska inte kritisera allt för hårt, men jag är inget fan av Samir och Viktor. Det är kanske därför jag inte gillar boken så mycket? Vem vet.

De berättar ärligt sin historia, om hur det var för dem att bli offentliga, hur de träffades, sitt festande, Samirs medverkan i Paradice Hotel och en massa annat. De berättar även om fansen, om medverkan i melodifestivalen, vad som hände där och lite så.

Det är faktiskt bra att man vill berätta och kan göra det öppenhjärtigt, att våga berätta dessutom, utan att skämmas. Att de kanske inte kan få ner orden på papper själva, så att det blir en bok, då är det bra att det finns hjälp att få, i och med Pascal Engman som hjälpte till med det.

Gillar du Samir och Viktor, så är det här en ypperlig bok att läsa, för att få veta mer om personerna bakom.

Bokens handling:

För första gången någonsin berättas Samir och Viktors gemensamma historia. Detta är en naken skildring av resan mot framgång, och livet bortom rampljuset.

SOMMAREN 2017 uppträdde duon 92 gånger. Med samma varma energi och närvaro mötte de sina fans dag ut och dag in. De var då årets mest bokade artister.

I år deltog de för tredje gången i Melodifestivalen och deras bidrag låg under våren som #1 på Spotify; vår tids bild av framgång. Men vägen dit var inte lätt eller självklar. Tung ADHD-medicinering, en skakig relation och ett uttalat förakt från mediasverige är faktorer som åsamkat duomedlemmarna långa perioder av både ångest och konflikter.

Detta ett ärligt porträtt av kändisvärldens stjärnglans och baksidor, skildrat genom ögonen på två av Sveriges största influencers och berättat för Pascal Engman.

Vill du lyssna på boken, så har Samir och Viktor själva läst in den som ljudbok.

Här kan du provläsa ur boken!

  • Boktips
  • 134 visningar

Gillar

Kommentarer