Säkringen gick igår kväll

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Igår kväll var det åska, dunder och blixtar. Därför drog jag ur både routern, datorn osv. Sedan när jag skulle sätta i ena kontakten i väggen så blev det tyst från fläkten, lampan slocknade och även klockan (digital) på nattduksbordet slutade fungera. Även i min jäkla vardagsrumsdel slutade det fungera. Det blev ett himla kaos för mig.

Jag försökte sätta in fläkten överallt där jag kunde tänka mig att sova, men det gick inte. Till slut funkade det på balkongen att ha fläkten där. På morgonen blev det en jäkla värme där även om fönstren till inglasade balkongen var öppen. Jag klev då upp och hade svårt att somna om.

När jag till slut somnade om, så gjorde jag det med en frusen vetekudde som legat i frysen (himla skönt tips). Då blev jag i alla fall svalare.

Kunde inte fixa att dra upp skäligen igen, så min mamma fick komma och hjälpa mig senare under förmiddagen, för att visa vilken det var som jag skulle fixa med. När jag nu vet det, så hoppas jag att det blir bättre till nästa gång. Jag hoppas kunna fixa den där säkringen själv nästa gång, så jag slipper svettas så kolossalt och kan sova i sängen med fläkt om det skulle hända igen.

Har faktiskt sovit ikapp lite på eftermiddagen.

Har tyvärr ingen bild till inlägget, men du får klara dig ändå.

Hoppas att du haft en bra dag med allt du tagit fig för.

Gillar

Kommentarer