Saker att göra

Dagbok

Hallå i holken!

Hoppas att läget och allt är bra med dig. Det är bara bra med mig. Har i skrivande stund inte så mycket att göra, men har något på gång.

Jag tänkte här delge dig det jag har att göra. Inte hela världen om allt jag vill göra inte blir av, men det vore kul att få bocka av listan. Vilken ordning dessa kommer i är inte så noga liksom. Kan göra numer tre först eller nummer två, eftersom jag vet att det inte brinner i knutarna.

1. Fundera på blogginlägg
2. Fixa alla ♥-dags kort att skicka på mobilen
3. Duscha
4. Bio med min ledsagare
5. Mina föräldrar kommer till mig, för att hjälpa mig att städa (dammsuga, dammtorka mm). Eftersom jag har min diagnos, Aspergers Syndrom så gör det mig trött och slut att göra själv. Det gör att jag måste vila och ta igen mig en hel dag efter att jag städat själv.

  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer

Ayannas
Ayannas,
Nej inte just nu då jag bor hemma men när jag bodde själv så hade jag boendestöd som hjälpte mig med det en gång i veckan..
nouw.com/ayannas
mynameisjossan
mynameisjossan,
I min kommun hette det förr boendestöd, men nu Individstöd. Jag hade det förut också, men kände inte att jag fick den hjälp jag behövde. Kändes som om de tog över allt, att jag inte kände mig delaktig i matlagningen jag hade de för att få hjälp med. Har du fått din Aspergerdiagnos bekräftad eller tror du bara att du har en diagnos?
nouw.com/mynameisjossan
Ayannas
Ayannas,
Jag har haft en diagnos sen jag var liten men då var det MBD/damp men det ändrade sig när jag fyllde 17. Då bad jag om en ny diagnos eftersom jag tyckte inte att den jag hade stämde överrens med den person jag upplevde att jag var. Så en utredning inleddes och tog en bra tid men när den väl var färdig så fick jag på pappret att jag har en aspergers/högfungerande autism diagnos... <3
nouw.com/ayannas
mynameisjossan
mynameisjossan,
Härligt att få en diagnos man känner igen sig i. Det finns ju för övrigt ingenting i dagens läge som ens kallas för damp. Bra att du valde att göra en ny utredning och få dig en ny diagnos.
nouw.com/mynameisjossan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229