Rovdjursland.se Del 2

Ni som har hängt med på bloggen sedan jag kom hem, ni vet ju att jag har varit till den Finsk-Ryska gränsen för att vara i gömsle och fota björn. Här kan du läsa den första delen, där jag dock inte skrev så mycket.

Jag har sett tre gulliga björnungar, vilka visade sig varje dag tillsammans med sin mamma på området. Jag kunde fota de varje dag i stort sätt, vilket var helt magiskt. De var så fina och så gulliga, att jag bara ville klappa de.

Vilda björnar får man ju inte klappa heller, de är så skygga. De har ju även vakt i form av deras mor. Hon skulle nog göra skada på en människa, se denne som ett hot om den ville klappa och gosa med ungarna. Den delen tycker jag att vi verkligen låter bli. Varför utmana ödet och se hur långt man kan gå?

Ungarna som jag fick se är årsungar, vilket betyder att de är födda i år. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker de är så otroligt söta. Det här är annat än att se djuren på en djurpark, inte alls samma sak som i det vilda.

Här är bilderna jag fotade den andra kvällen

Är du sugen på själv åka till detta fantastiska ställe, nära den Finsk-Ryska gränsen och själv spana efter vilda djur? Gå in på sidan Rovdjursland.se Den bästa platsen för björn, järv och varg!

  • Natur
  • 53 visningar

Gillar

Kommentarer