Riktiga mardrömmar

Hemsk dröm igen

Hallå där ute i den berömda holken. Ännu en jobbig dröm denna period av sömn.

Denna natt/morgon eller när det var drömde jag om ett äldreboende här i min närhet som blev invaderat av en grupp människor med familjer, barn, bäbisar, föräldrar till barnen.

Det där stället jag drömde om brukade skolan förr gå till, för att äta sin lunch. Det var innan pandemin. Dit har jag också gått många gånger i verkligheten. Minns inte när man började gå dit, men det var under min tid i mellanstadiet. Nu äter skolbarnen inte längre lunch där i dagens läge.

Barnens pappor i den grupp av de som tog över stället (i drömmen) började bomba stället. Jag hade varit på biblioteket med någon form av klass i skolan där jag gick, I guess. Jag står där med några gamla klasskompisar sedan gymnasiet, helt plötsligt vid biblioteket. Dessa klasskompisar gick jag med i verkligheten, utanför drömmen och har inte tänkt något på de sedan jag vet inte när.

Drömde också att många av mina grannar i verkligheten här jag bor, stod i en av våra trappuppgångar och rökte. De hade inga problem med att röka sådär inomhus och avfärdade när jag ifrågasatte.

Det var även ett dagis eller som man säger en förskola nära det där äldreboendet när jag drömde och i verkligheten är det inte så. Jag drömde då att barnen fick gå in och inte leka utomhus på grund av de som ville alla illa och bombade mm. Jag fick också följa med in och där var det en slags skola typ. Alla var rädda för bombningarna.

Jag minns att jag även blev inlåst med några kvinnor och barn i den där gruppen som hade männen som bombade äldreboendet. Folk vaktade in och utgångar, så att ingen kunde fly från stället. De hade även stängt och låst, så man kunde inte ta sig någonstans ur byggnaden.

Det där gjorde att jag vaknade helt svettig och kände mig helt vilsen i både kropp och knopp. Det kändes så verkligt. Jag får ta nya tag och försöka ta det lugnt nu. Skönt att få skriva av mig i detta och rensa upp bland tankarna känner jag.

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Man blir så stresset og trøtt av sånne drømmer 🙈 Jeg minnes sjelden drømmene mine lenger, men de få gangene jeg gjør det er som oftes ikke noen hyggelig drøm.

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag kommer inte ihåg alla mina drömmar heller, men mardrömmar osv kommer jag verkligen ihåg

nouw.com/mynameisjossan