Regnet det bara öser ner & vattenträning

Hej svejs. Denna kväll har jag varit på vattenträning med Korpen i Timrå. Det var riktigt skönt och trevligt med för den delen. Efter passet satte jag mig i bastun, efter att jag duschat och tvättat mig. Några av de jag tränade med satte sig en sväng i bubbelpoolen, men inte jag. Det blev sköna bastun i sådär 20 minuter eller så. Kollade dock aldrig klockan, så jag vet inte exakt. Nu är jag rejält varm i både kropp och leder, vilket är så himla skönt faktiskt.

Det duggregnade när jag skulle ta mig ut till bilen där jag skulle få skjuts hem. Väl hemma, så hör jag bara hur det vräker ner på balkongens glastak. Tur att jag hann hem och in, innan det började pissa ner som tusan.

Min kompis Cattis räknade det till att vi var lika många som förra gången på passet, ungefär 15 stycken om jag minns henne rätt. Skrev ju inte i förra inlägget hur många vi var, eftersom jag glömde bort det då.

Den här gången har jag tyvärr ingen bild att dela med mig av till er. Det får gå bra ändå tycker jag.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bastu och bubbelpool. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar

Kommentarer