Regnbågen dök upp

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag haft andra saker för mig, vilket har gjort att jag lagt bloggen åt sidan och inte tänkt på den alls.

Nu har jag nyss ätit middag och har lagt mig på sängen för att ta det lugnt med bloggen. Känner mig helt slut och superslö med andra ord.

Annars då? Tackar som inte frågar, men det är bra med mig på många vis. Jag känner mig glad, lycklig och mår bra just nu.

Idag såg jag faktiskt regnbågen och var ute när det duggregnade, så pass att min jacka blev blöt. Du vet sådant fint regn, som påminner om fint silat florsocker. Nästan som en lätt spray eller likande.

Härligt att se regnbågen i alla fall. Fick för mig att titta in, för att låta dig veta att jag finns här igen. Jag har bara inte bloggat någonting, förrän nu.

Det är faktiskt sjukt bra och viktigt att den här tjejen går ut och berättar sin historia om hur hon levde med ätstörning. Det är starkt och modigt att man öppet vågar berätta. Det kanske även hjälper andra som är i samma situation, med liknande problem. Man får känna att man inte är ensam i allt detta. Det är skönt att folk vågar berätta, att man inte bör skämmas, hålla det hemligt osv. Det finns professionell hjälp att få, om det behövs.

Ätstörningar är faktiskt väldigt vanligt att drabbas av i vårt samhälle med all hets på utseende och bantningsmetoder i nästan varje tidning.

Du ska veta att du duger som du är. Ät vad du vill, träna om du känner att du vill och våga även njuta av livet på ditt eget vis.

Hoppas att du får en fin kväll med allt du tar dig för eller inte tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen

Gillar