Recension Mario + Rabbids Kingdom Battle

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Sitter här och dricker julmust i min ensamhet.

Här kommer min ärliga recension av spelet "Mario + Rabbids Kingdom Battle". Det som är så bra, det är att man kan spela två på spelet, om man skulle vilja. Jag har ännu bara spelat ensam, eftersom jag inte har någon att spela med, emot eller vad man nu gör.

Det här är berättelsen om det oväntade mötet mellan Mario och de knasiga Rabbids.

I Svampriket har det dykt upp en mystisk virvel som fört med sig massa Rabbids in i det en gång så fridfulla riket. För att återigen skapa ordning i Svampriket måste Mario, Luigi, Prinsessan Peach och Yoshi samarbeta med fyra stycken Rabbids-hjältar. Detta kommer föra dessa åtta på en resa genom fyra olika världar.

Upptäck en skruvad värld full av hemligheter och referenser till tidigare Mario-spel. Överlista de oförutsägbara fienderna i dynamiska turordningsbaserade strider och co-op-utmaningar och lös pussel på vägen. Upptäck ett modernt feel-good-äventyr designat exklusivt för Nintendo Switch och spela varsomhelst, närsomhelst och med vemsomhelst.

En episk resa med åtta hjältar i huvudrollen

Bege er iväg som ett team av hjältar på ett episkt uppdrag, att befria era vänner och ställa allting till rätta i Svampriket igen.

Mario, Luigi, Peach och Yoshi samarbetar med fyra stycken Rabbids-hjältar med olika personligheter, skrytsamma Rabbid-Mario, rädda Luigi-Rabbid, kaxiga Peach-Rabbid och Yoshi-Rabbid.

Upptäck fyra ikoniska världar fyllda med skattkistor och hemligheter. Lös pussel och besegra oförutsägbara fiender på slagfältet.

Ett galet taktiskt äventyr

Mario och hans vänner kommer få använda vapen de aldrig tidigare har sett och delta i strider med deras fiender. Med en arsenal av över 250 olika vapen med unika funktioner kommer du få välja hur du bäst vill utrusta var och en av dina åtta hjältar.

Den turordningsbaserade spelstilen låter spelarna ta den tid de behöver för att positionera sina hjältar och avfyra deras attacker.

Spela ytterligare utmaningar i co-op i tre olika svårighetsnivåer tillsammans med en vän i lokal multiplayer. Låna ut en av dina Joy Con eller använd Nintendo Switch Pro Controller.

En fräsch Mario-upplevelse

Utforska Svampriket som du aldrig tidigare har sett det – de busiga Rabbids har skruvat till det ordentligt.

Upplev ett feel-good-äventyr fullt med humor, episk musik, levande animationer och färgrika miljöer uppritade av grafikmotorn Snowdrop Engine.

Designat för Nintendo Switch

Ett spel som passar lika bra i handhållet läge som på din TV-skärm.

Spela överallt, även när du är på språng, tack vare de korta spelsessionerna.

Lås upp nytt in-game-material med dina amiibo-figurer!

Text lånad hos nintendo.se här.

Vad tycker jag om spelet? Jag tycker det känns lite väl simpelt eftersom jag alltid vinner alla strider jag tar mig an med de spelare jag använder mig av, tre stycken. Spelet känns också lite mer anpassat för barn och i deras tycke kommer det nog vara superkul. För mig funkar spelet i alla fall som tidsfördriv.

Det tråkiga är att de tre spelare man använder sig av inte går att gömma, så att de inte blir träffade av någon laserstråle eller blir knockade av de Rabbids som skjuter på eller knuffar någon av dina spelare.

Jag tycker även att vibrationen är väldigt tråkig, jag spelar i och för sig med de medföljande Joy con- kontrollerna. Man känner lite lätt vibration när man blir träffad av en fiende, men inte mer än så. Jag vill ha lite studs i den där vibrationen, så det känns något. Det känns inte heller något i intron och så vidare vad gäller vibration, där det skulle behövas.

På det stora hela är karaktärerna välgjorda, spelet och själva upplevelsen känns platt och tråkig på något vis, liksom storyn. Det händer inte så mycket mer, än att man går fram och tillbaka genom olika världar för att skjuta på fiender. Nej, ingenting jag skulle rekommendera till en i min ålder. Passar bra för barn och deras upplevelse är säkert helt annorlunda.

Önskan om att man kunnat välja svårighetsgrad vore faktiskt någonting för mig.

Om man har amiibo till spelt, så får man olika extra saker att kunna använda sig av i spelet. Det är bland annat nya förbättrade vapen och så vidare. Nu har jag inget sådant att kunna använda mig av, men det står inte och faller med just det. Tror inte att spelupplevelsen blir bättre av just detta.

Vad är amiibo? amiibo är interaktiva samlarfiguriner och kort som kan kommunicera och interagera med kompatibla Nintendo Switch, Wii U- och Nintendo 3DS-spel.

Om du använder en amiibo när du spelar ett kompatibelt spel kommer du att upptäcka överraskande nya möjligheter och funktioner. amiibo kan ha flera olika effekter beroende på vilket spel du spelar: du kan låsa upp nya spellägen, vapen eller kläder eller till och med boosta din amiibos förmågor och göra den till en perfekt partner – eller en formidabel motståndare!

Med tillbehöret NFC Reader/Writer (säljs separat), kan du använda amiibo tillsammans med Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL och Nintendo 2DS.

Placera en amiibo på styrspaken på höger Joy-Con eller i mitten på Nintendo Switch Pro Controller.

Hur ser då en amiibo ut? Du hittar svaret här.

Språk i spelet: I Sverige kör man med engelska Åldersgräns: Från 7 år Genre: Äventyrsspel, Taktiskt RPG, Turordningsbaserade taktikspel, action Släpptes första gången: 29 augusti 2017 Motor: Snowdrop Utmärkelser: The Game Awards for Best Sim/Strategy Game Utvecklare: Ubisoft, Ubisoft Milan, Ubisoft Paris Lägen: Enspelarspel, Flerspelarspel Plattform: Nintendo Switch

Jag ger spelet en svag 2,5 av 5 möjliga

Hoppas att du haft en fin dag hittills och får en fortsatt fin eftermiddag, samt kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #nintendo #nintendoswitch #mario #spel #spela #spelaspel #game #gamer #games

Gillar