Recension - "Britney: Piece of me"

Igår drog min pappa och jag till Sandviken, för att få se Britney Spears uppträda.

Vad jag än ger för betyg eller recension av konserten, så är Britney fortfarande en stor idol för mig.

Både jag och min pappa tycker att konserten var bra, men jag tycker att det känns lite väl mycket mellanmjölk. Jag känner att någonting fattas, hon blommade inte ut och gav oss extra allt. Det som man hade förväntat sig liksom.

Att Britney kör singback, det är jag väl medveten om. Det har hon gjort under hela sin karriär när hon uppträder. Ingenting konstigt med det anser jag.

De stora hitsen som Oops!… I Did It Again och ...Baby One More Time var hon bara och nosade på ute i kanten, om jag uttrycker mig så. Låten Toxic var försök till någon lite lugnare låt. Där hade jag gärna hellre sett henne köra originalversionen.

Det kändes som om man åker dit för hitsen och en bra show, men får något annat. Detta levde inte alls upp till förväntningarna. Man började tagga till och ge allt när hitsen kom på tapeten, men då blev man snuvad på konfekten. Nej, inte direkt toppklass.

Allt gick på rutin kan man säga. Britney körde sitt race, men vissa delar kändes röriga och svåra att ta till sig. Hon tappade bort sig när hon skulle mima till låtarna eller så gick det för fort, så att hon inte hann med att få till det.

Ett minus är att hela låtlistan till konserten med låtar ligger ute på hennes sida via Spotify. Nja, det här är lågvatten.

Jag gick inte ifrån konserten med den inställningen att det här var den bästa konsert jag någonsin varit på. Det är den känslan man vill ska infinna sig efter man varit på en konsert med en av popvärldens största stjärnor. Det spelade ingen roll att jag taggat och längtat sedan slutet av januari i år. Det här var en bra konsert, men inte mycket mer.

Det var inte ens en fullsatt Göransson Arena jag var till igår, vilket kändes tråkigt.

Tyvärr var jag inte så nära att jag kunde få bilder på henne. Jag försökte med min mobil, men satt för långt ifrån. Det blev inte så bra bilder, men jag var där för showen.

Det var tyvärr mer drag och ös på publiken när Pitbull som var förband uppträdde. Han hade även mellansnack, vilket Britney bara hade två gånger när hon bad oss i publiken skrika allt vad vi hade liksom och när hon frågade vilken av oss som är sugen på glass. Det var liksom allt.

En kille som fick komma upp på scenen och vara med i showen fick en signerad t-shirt som tack för hjälpen liksom. Svalt, för att vara Britney.

Kanske att Britneys storhetstid är över? Who knows?

  • Dagbok
  • 144 visningar

Gillar

Kommentarer

Malin Monroe ,
tråkigt att hon inte gav mer. förstår att du känner dig besviken. Men vissa artister gör bättre ifrån sig i studio än på scen tyvärr... dock var jag inte på konsertern själv och kan inte uttala själv till 100 men samtidigt förväntar man sig mer av en världskändis!
www.malinmonroe.se
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Jag håller med, tråkigt när man förväntar sig mer och bättre. Annars läste jag att hon ska fortsätta uppträda i Las Vegas nästa år
nouw.com/mynameisjossan