Random bloggfrågor jag svarar på

Hallå där borta!

Nu kommer det en ny lista eller ny och ny, men jag hittade den här. Svaren är dock helt och hållet mina egna.

GILLAR DU CHOKLAD, I SÅ FALL MÖRK ELLER LJUS?
Ibland kan mörk vara gott, men jag föredrar ljus. Gärna med nötter i, av något slag.

NÄR FICK DU DIN FÖRSTA RIKTIGA KYSS?
Håna mig inte, men jag har aldrig fått någon. Jag grämer mig inte över det. Det är lite blandat det där, men många med Aspergers Syndrom gillar inte närhet. Gäller dock inte alla, men jag är sådan som gärna håller mig på min kant. Ja, inte med alla men med många.

HAR DU KILLE?
Förhållanden över lag ligger inte för mig. Det här gäller inte alla, men många med min diagnos Aspergers Syndrom gillar att vara ensamma och umgås mest på våra egna villkor. Det där är en av anledningarna till att jag inte har någon kille. Skulle inte klara ett förhållande, med att bo med någon. Jag vet man kan vara särbos, men jag skulle inte känna det så kul heller. Jag gillar inte tanken på att vara ihop med någon. Jag vill kunna göra vad jag vill och inte anpassa mig efter någon annan.

HAR DU LINSER?
Nej, jag kör med glasögon. Har inte ens färgade sådana. Vet inte ens om jag skulle klara av att få in en lins i ögat, utan att blinka bort den eller vad man gör. Nej, inga linser här.

VART KOMMER DU IFRÅN?
Jag kommer från mina föräldrar till att börja med. Direkt från min pappa, via min mamma och ut i stora världen. *haha* Ni som vet, ni vet.

ÄR DU KÄR?
I min systerdotter, sådär som en moster kan vara. Ja, du förstår. Jag är annars inte den där typen som är kär kan jag tro.

Större Björkbärfis (Elasmostethus interstinctus)

HAR DU NÅGON PIERCING, OM JA.. GJORDE DET ONT?
Jag har i öronen eller hade. Ett hål i varje örsnibb. Jag tyckte det gjorde svinont då. Nu för tiden har jag inte örhängen, på grund av allergi för alla typer av örhängen, äkta som oäkta, nickelfria som allergivänliga.

HAR DU NÅGON TATTOO?
Nej, absolut inte. Skulle vilja ha, men på grund av rädsla för nålar går det inte.

ÄR DET SVÅRT ATT IMPONERA PÅ DIG?
Det beror på i vilket syfte.

HUR LÅNG ÄR DU?
Bara 1,56 cm. Hur kunde jag bli så kort, med föräldrar som är av normal längd typ?

VAD VAR DET BÄSTA DU GJORDE 2013?
Inte fasen kommer jag ihåg det, såhär 7 år senare.

VITT ELLER SVART?
Ingen sådan människa att jag är svart av mig. Får då säga vitt, men det går med svart också på något vis. Är egentligen mer för färger.

GODIS ELLER CHIPS?
Är mer för chips än godis, inte alls en godisråtta.

ANVÄNDER DU HÅRFÖRLÄNGNING?
Med mitt korta hår? Nej, det använder jag inte. Gillar faktiskt kort hår sjukt mycket och särskilt nu på sommaren, när det är så varmt i övrigt.

Bilden är en arkivbild, sedan 11/6

Gillar

Kommentarer