Provsmakat en av årets julnyheter

Hallå där ute. Ikväll testade jag att smaka på årets juleskum. Det här är inget samarbete på något vis.

Såhär säger Cloetta att det ska smaka. Årets smak av Cloettas Juleskum är fruktiga och fluffiga skumtomtar med en fyllig smak av blåbär! Juleskum Blåbär är den tionde årssmaken som lanseras av Juleskum. De blå skumtomtarna passar utmärkt att kombinera med sina rosa släktingar i Juleskum Original och är givetvis lika goda på julbordet som i skidbacken.

En annan nyhet är också deras nya Juleskum granar, men dessa har jag (Josephine) inte testat ännu.

Eftersom jag nyss varit förkyld och inte fick gå utanför dörren, så var min mamma så snäll att hon handlade både matlåda och annat till mig. Ja, bland annat dessa juleskum. Jag säger nog ändå skumtomte.

Personligen tycker jag inte att jag känner någon tydlig smak av blåbär, men jag tyckte efter att jag luktat på dessa att de luktar betydligt mer än de smakar. De smakar liksom ingenting av någonting, mest bara sött tycker jag. Det här blev jag faktiskt inte imponerad av, tyvärr.

Eftersom jag tycker om blåbär, så hade en tydligare smak varit att föredra. Om jag får välja, så föredrar jag nog bäret blåbär smakmässigt alltså. Hade hoppats att dessa skulle smaka så, men tyvärr. De går ju att äta ändå, men jag kommer att låta mina föräldrar smaka någon dag också.

Plus i kanten för att dessa är riktigt färska och inte torra någonstans. De är även fria från palmolja, artificiella färgämnen och aromer. Det får jag i alla fall ge Cloetta denna gång.

Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Alltid sagt skumtomte! Synd att smaken inte riktigt höll måttet.

nouw.com/notsoquiet
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag håller med om att det är synd att smaken inte håller måttet, skulle velat ha mer smak

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Skumtomtar tror jag att jag säger. Tror jag håller mig till de vanliga då. Roligt att du testade de nya. Hoppas att du fortsätter krya på dig. Kram

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hejsan. Hoppas att du mår bra idag och har en fin dag hittills. Kram på dig med, fina du ♥

nouw.com/mynameisjossan