Promenad med pappa

Hallå där ute. Hoppas att läget är bra med dig, vilket det är med mig i alla fall. Jag kom nästan nyss in, efter en promenad med min kära pappa på 1h. Det var riktigt mysigt att gå idag, inte för kallt och heller inte för varmt. Jag gick 7506 steg ungefär och fler kommer det nog att bli innan dagen är över, men dessa kommer nog inte på stegräknare, eftersom jag inte orkar gå omkring i min lägenhet och hålla i telefonen. Kommer aldrig att skaffa någon smartklocka eller så med stegräknare där, som jag alltid har med mig och stegen räknas så. Jag får helt enkelt lita på mig själv, allt behöver inte vara 100% rätt vad gäller steg mm anser jag.

Ikväll kommer mina föräldrar till mig. Vi ska äta tillsammans i min lägenhet och även fixa med att få fram julsakerna hos mig. Längtar inte direkt ihjäl mig i denna stund, men med lite bra julmusik och så vidare är nog stämningen igång.

Sitter just nu och lyssnar på Dolly Style och deras musik. Annars har jag inte så mycket mer för mig, förutom att jag tänkte dricka lite vatten, fixa en kopp te och rensa min dator från sådant som ska vara på externa hårddiskar eftersom jag snart kommer att köpa mig en ny dator. Jag kommer att vilja ha kvar en massa saker från min nuvarande dator som också ska in till min nya ♥ Det är då smart att mellanlanda på en extern hårddisk.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #västernorrland #norrland #fromtimråwithlove #timrå

Gillar

Kommentarer