Promenad 45 min

Hallå i den berömda holken. Idag har jag gått 45 minuter med min pappa på en promenad, vilket var himla skönt och svettigt med för den delen. Jag är glad över att jag kom ut idag igen med min pappa, även om det inte blev någon promenad igår eftersom det blåste och var snökaos. Idag har vi promenerat i alla fall, vilket var himla skönt. Ursäkta om du har svårt att läsa vad jag skriver, men jag har mina glasögon ovanpå ett skåp, i och med att de är så immiga att jag inte ser igenom de.

Bilder från promenaden kommer här

Ett övergivet hus, där det fladdrar av en gardin ut genom fönstret

Jag var ju tvungen att ta dagens självis på promenaden idag

Jag gick direkt till torget när jag gick hemåt. Granen står där så grann och vit nu, men vad har hänt med stjärnan i toppen? Ja, kanske att granen är full och håller på att ramla omkull? *Skrattar* Ingen snygg gran längre, det är ett som är säkert tycker jag.

Innan promenaden pratade jag förresten med hon som är personal i min grupp på jobbet och fick veta att vi inte får jobba nästa vecka heller, men då kommer hon att ringa runt igen och ge oss en lägesrapport för veckan efter.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #snöflingor #snö #snow #fromtimråwithlove #sverige #sweden #västernorrland #norrland #vinter #vinterland #vinterfoto #mobilbilder #mobilfoto #mobilekvalitet #winter #winterwonderland #winterphoto #winteriscoming #timrå #wow #vackert #såvackert #selfie #selfies #selfiequeen #selfietime #jag #gran #julgran #torget #square #centrum #kul #roligt

Gillar