Presenter till den bästa!

Eftersom min systerdotter är för liten för att kunna läsa bloggar, kunna bokstäverna själv eller ens förstå något av en bild liksom. Ja, då kan jag visa vad jag köpt som present till min bästa systerdotter på 1 år och 5 månader, lite drygt.

Allt detta kommer min kära systerdotter att få någon dag. Jag köpte detta på butiken Flying Tiger, då jag var till Birsta City för  mina nya glasögon igår.

Hon kommer att bli väldigt glad kan jag tro, eftersom hon blir glad för det mesta och det gäller även om man bara kommer dit för att hälsa på, utan att ha med sig någonting åt henne 🥰

Det jag köpt är strandleksaker. Jag förstår själv att säsongen för strandleksaker är över, men man kan alltid leka med detta i sanden också i typ en lekpark eller hemma på gården. Annars kan man använda detta när man badar i en badbalja, som hon gör då och då. Skumfigurerna med fiskarna på är tänkta att ha när man badar och då passar de ju perfekt för henne att ha i badbaljan 👍

Hoppas att du får en fin dag, att du mår bra och inte drabbats av Coronaviruset 😊

Kom ihåg att hålla avstånd till andra människor 1,5 -2m), hosta och nys i armvecket, tvätta händerna (handsprit, om du inte har tillgång till tvål), jobba hemifrån om det är möjligt, träffa inga personer i riskgrupp eller vistas på ålderdomshem. Var inte fler än 50 personer i samma rum. Skaka inte hand med någon eller krama någon du inte känner.

Gillar

Kommentarer