Premiären av nya Jönssonligan

Hallå där ute. Ikväll har jag tillsammans med mina föräldrar sett premiären av "Se upp för Jönssonligan" på Cmore hos mina föräldrar.

Filmen i sig var väl ingen höjdare, även om det var bra skådisar. Det hände mycket saker hela tiden, men varför det hände förstod ju aldrig jag. Den var medelmåttig, men inte särskilt dålig.

Mina föräldrar tycker nog samma som jag, att den var lite sådär. Den fick ju heller inte så bra kritik på recension, bara 3 plus. Det var dåligt betyg. Det är absolut en film att se, men inte mer än så. Man kan absolut slötitta och behöver inte hänga med särskilt mycket i handlingen, tycker jag.

På grund av pandemin som råder (Covid 19), så kunde filmen tyvärr inte ha biopremiär idag. Den fick premiär på Cmore ikväll. Alla som vill se den kan ju då tyvärr inte göra det, eftersom de måste ha Cmore.

Huvudpersonerna är stora kända personer och skådisar, men ändå tycker jag att filmen var medelmåttig.

Handling: Efter en misslyckad kupp hamnar Charles Ingvar 'Sickan' Jönsson i fängelse. När han släpps ut har kumpanerna i Jönssonligan blivit hederliga och Sickan får fortsätta på egen hand. Brottförmedlaren Anita ger honom ett simpelt inbrott som uppdrag, men det hela visar sig vara mycket större än Sickan tror.

Skådisar: Henrik Dorsin, Anders "Ankan" Johansson, Hedda Stiernstedt, David Sundin, MyAnna Buring, Lena Olin, Ville Virtanen, Sara Soulié, Reine Brynolfsson, Pekka Strang, Hannu-Pekka Björkman, Marie Göranzon, Lennart Hjulström, Sven Ahlström, Anders Mossling. Du hittar fler skådisar här.

Genre: Komedi, kriminal Släpptes första gången: 25 december 2020 hos Cmore Längd: 122 minuter Åldersgräns: 7 år

Filmen finns att streama hos Cmore (konto behövs) eller ses på vanliga kanalen Cmore

  • Filmtips
  • 48 visningar

Gillar

Kommentarer