Pilgrimscenter i Selånger

Hallå mina kära bloggläsare och andra också för den delen.

Jag måste börja med ett förlåt, för att det här inlägget kommer sent på kvällen. Jag har haft mycket att göra idag, inte så mycket att jag inte kunnat fixa ett blogginlägg egentligen. Nu blev det inte så.

För det första så filmade jag en del när jag var till Pilgrimscenter och när jag kom hem redigerade jag videoklippen. Jag tycker det blev mer än okej med resultatet kan jag säga. Jag skulle spara, så kommer jag inte ihåg hur jag gör för att spara i HD (720p eller 1080p). Jag sparade först i fel format och lade upp på YouTube. När jag insåg att den blev för dålig i kvalité, så fick jag googla på hur jag skulle lösa det. Jag fick ta bort den uppladdade filen från YouTube och börja om igen. Jag tror nog nu att jag kommit fram till hur jag ska kunna spara klippet HD. Jag har liksom Hel 2288x1080, vet inte om det är HD eller inte.

I alla fall, här kommer min video från dagen. Jag är inte världens bästa på att filma, inte tränat så mycket på det. Håll till godo i alla fall.

Videon finns i upplösningen 720p, vilket jag tycker är riktigt bra.

Här under är en karta på vilka platser man besöker om man vill ta sig runt S.T Olavsleden gåendes, per cykel, med bil eller annat.

Man får börja i Trondheim, vid Niadoris om man vill eller så kan man börja i Selånger som ligger i Sundsvall.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Vilken underbar video! Med medeltidsmusuk till. Jag bara njöt! Lustigt att du skriver om St Olovsleden, vi pratade just om den häromdagen, och jag såg en bok på biblioteket om den. Skulle vara intressant att gå den! Fast nu gav du mig ur idén att åka bil runt!
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej. Vad härligt att du gillar videon. Min pappa är orolig att den är för lång, att folk kommer hinna tröttna och inte orka se klart den. Alltså han menar med tanke på hur stressade vi människor är i dagens samhälle och hur mycket vi vill få gjort på kort tid.
Min ledsagare har gått första etappen från Selånger till Tuna i Matfors för ett tag sedan. Hon sa att det inte var så jobbigt som hon trodde.
nouw.com/mynameisjossan
Eva i Dalarna
,
Jag kan förstå vad din pappa menade, men för mig var den inte för lång. Jag tyckte den var avkopplande. Vi behöver 10 minuters ro ibland vi människor. Och musiken var så passande.