Pest eller Kolera - Del 2

Pest eller Kolera?

Den här listan har jag åter igen lånat från @blogglistor Jag tycker den verkar bra, så den kör jag på. Hoppas du gillar mina svar på frågorna.

1. Skulle du hellre välja att aldrig mer få vistas ute eller inne? Aldrig få vistas ute. Det känns mer tryggt i att vara inomhus tycker jag personligen.

2. Skulle du hellre alltid ha fettigt hår eller fläckiga kläder? Fläckiga kläder, eftersom jag tycker att fettigt hår är äckligt. Det är ju i och för sig äckligt med fläckiga kläder, men det beror på vad för fläckar och var de kommer i från.

3. Saharaöknen utan vatten eller nordpolen utan jacka? Den var knivig, men kanske nordpolen utan jacka. Det finns ju ingenting som säger hur lång tid det gäller.

4. Alltid ha ett bi som följer efter dig eller äta fem bin? Äta fem bin, eftersom då slipper jag ha ett bi som ständigt förföljer mig. Fem döda bin då, om jag får tillaga de.

5. Trampa på lego eller slå stortån i tröskeln? Trampa på lego, det gör liksom inte lika ont har jag för mig.

6. För all framtid använda sexybitch1990@hotmail.com eller för alltid ha ett telefonnummer på 50 siffror? Jag funderade ett tag på den, men kom fram till att det måste bli mailadressen. Den ger man ju inte ut lika ofta som ett telefonnummer.

7. Ingen dyker upp på dina födelsedagar eller ingen dyker upp på din begravning? Ingen dyker upp på min begravning. Det där med begravningen spelar ju inte mig någon roll, jag är ju ändå död då.

8. Åka ner i en rutschkana med rakbladsvassa rivjärn som underlag eller dyka ner i en pool fylld med nålar? Den där.... den där var jobbig att läsa. Men jag tror jag tar den där med nålar om jag får välja eller nej, det kommer göra så ont. Jag tror ändå jag tar nålarna, ja.

9. Alltid gå med högklackade skor eller alltid vara tvungen att bära 3D glasögon för kunna se? Högklackade skor får det bli.

10. Aldrig använda sociala medier eller aldrig få se solen skina igen? Aldrig använda sociala medier. Det kan jag faktiskt stå ut med, ärligt alltså. Människan är ju faktiskt beroende av solen, tro det eller ej. Vi behöver ju ljuset som den ger.

11. Skulle du födas som en helt ny person eller födas på nytt som samma gamla dig men med dina gamla erfarenheter och kunskaper? Då skulle det ju inte vara någon vits med att födas på nytt om man blev sitt gamla jag igen, därför väljer jag att födas som en helt ny person. Men.. samtidigt vore det ju bra att ha erfarenheter, så man inte gör sina gamla misstag igen. Nej, men jag har bestämt mig och jag tar den där med att födas som en helt ny person.

12. Hitta en 100-lapp varje dag i resten av ditt liv eller varje dag minnas något nytt av ditt förflutna? 100-lappen, alla dagar i veckan. Det är ju sjukt bra, då blir man ju miljonär på det där.

13. Alltid ha lågt batteri eller alltid ha segt Wifi? Segt Wifi, för man vill ju inte riskera att vara utan batteri.

14. Disken sköter jobbet själv eller rummet sköter städningen på egen hand? Riktigt knivigt det där. Om man kunde välja båda två, då hade det varit toppen. Nej, men jag väljer att disken sköter jobbet själv.

15. Alltid snö eller alltid regn? Den där funderade jag på ett tag, men kom fram till att alltid snö. Vem har sagt att det måste vara snöstorm eller snö som vräker ner? Nej, just det. Jag väljer alltså snö och hoppas det inte är allt för kallt utomhus då.

Gillar

Kommentarer