Påhälsning av en god vän

Hallå i den berömda holken. Hoppas att läget är bra med dig och de dina. Med mig är det bara bra. Jag har nyss satt mig vid min kära dator och väntar på bättre tider. Nä, bättre tider väntar jag nog inte på.

Idag har jag haft sällskap av min kompis Cattis. Vi hade väldigt trevligt. När hon kom, så satt vi och pratade en stund. Sedan drog vi till Kebabhouse. Vi åt båda en varsin Kebabskrovmål med vitlöksdressing och tomatsås, till det fick man pommesfrites. Den hade jag faktiskt aldrig ätit, men det var Cattis som ville testa den och hade aldrig ätit därifrån eller ens ätit mat där.

Därefter köpte vi snacks på vägen hem och satt oss för att äta det medan vi kollade på två filmer tillsammans.

Filmerna vi såg var den tecknade Lady & Lufsen och även den nya som finns på Disney plus. Cattis har Disney +, men inte jag och då såg vi den på hennes konto och streamade till min Chromecast. Den tecknade har jag sett några gånger som barn, men aldrig på originalspråk och det var då kul att få göra det.

När vi gick hem efter att ha ätit middagen tillsammans, så passade vi på att fota snön som kommit. Det var ett rejält lass snö som kommit idag, minst 2dm om man säger så. Det är rejält vill jag lova.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Ser ut som du har haft det toppen. Kebab också. Gud vad gott. Och film och snacks med en vän.

Hoppas att du kan sova gott nu. Kan tänka mig att du är trött.

Undrar när de ska ta ner granarna. Det har ju varit tjugondag knut. 🥰

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Granarna kommer nog att vara uppe ett bra tag till och julpyntet också här i kommunen.🥰 Jag känner mig verkligen inte direkt trött, mera känner mig glad och lite uppspelt men jag kommer nog att vara trött imorgon

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Granarna kommer nog vara öppet bra tag till och julpyntet också så här i kommunen 🥰 Jag känner mig verkligen inte direkt trött, mer att jag känner mig glad och lite uppspelt men jag kommer nog att vara trött imorgon

nouw.com/mynameisjossan