På utflykt i det fina vädret

Hallå där ute i den bedömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag varit med min pappa till Gubbrå, som ligger i närheten av Galtströms bruk i Njurunda i Sundsvall. Det var varmt och skönt där, men endel snö och is kvar på sina håll. Det syns ju på bilderna.

Det var 8°C utomhus, men blåste inte särskilt mycket. Jag gick bara i vindbyxor, kängor, t-shirt, fleecetröja och vindjacka, samt keps. Inte frusen alls, men däremot fick jag öppna upp jackan och fleecetröjan för det kändes lite varmt, men ändå inte för varmt.

Jag skulle ha fotat jaktstugan tillhörande SCA, som jag alltid brukar ta en bild på med mobilen. Lätt att vara efterklok, men får väl göra det en annan gång. Jag skulle faktiskt vilja ha den stugan att bo i. Synd att kalla det stuga, för det ser mer ut som ett hus.

Här är en del patroner som varit sedan någon skjutit på änder där borta en liten bit från jaktstugan.

Vi hade även med smörgåsar med stekt ägg, te, drickkvarg samt ett varsitt wienerbröd till någon liknande lunch. Solen har lyst hela dagen, så det har varit en riktig toppendag.

Det vi även såg var citronfjäril, påfågelsöga, nässelfjäril, jordhumla (drottning), sorgmantel, myror i stack bland annat.

Hoppas att du haft en fin dag hittills med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar