På senare tid har jag funderat...

På senare tid har jag funderat på mitt namn. Jag heter Josephine, men tycker inte längre att det är så värst jag. Nog för att jag har hetat det i hela mitt förbannade liv, men någon gång ska ju en förändring ske.

Man får byta namn en gång i livet vad jag har hört från min mamma. Skulle jag byta nu, då får jag inte byta en gång till om jag skulle ändra mig.

Jag tycker att Elin är ett av de finaste namnen just nu. Hade jag bytt namn i dagens läge, då hade jag fasen valt Elin.

Nej, nu kommer jag inte byta namn. Jag har fått mitt namn av en anledning och att byta bort det vore som att jag svek mina föräldrar. Jag förstår folk som vill byta namn av olika anledningar, men jag är inte den som kommer göra det. Jag tycker bara att Elin är ett så fint namn, som verkligen skulle passa mig.

Min syster har 2 kompisar som heter Elin och mammas ena kusins barnbarn heter Elin. Inte därför jag gillar det, utan tycker det är ett fint namn allmänt. Inte tänkt på det så mycket förrän nu. Men men, ett namnbyte kommer inte ske. Jag kommer för alltid och evigt vara Josephine, Jossi, Josse, Josie eller vad ni väljer att kalla mig.

  • Tankar
  • 146 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229