Över 4000 bilder

Hejsan sitter vid min kära dator nu och laddar över bilder från mobilen till datorn. Jag sparar till extern hårddisk. Pallar inte att ha så många bilder i mobilen om den skulle krascha eller om den skulle bli stulen. Jag vill kunna spara bilderna och ha de kvar då. Det är bland annat bilder på min systerdotter, från att hon föddes till nu och då är hon strax 8 veckor gammal. De bilderna vill man som moster inte förlora känner ju jag.

Det där kommer jag roa mig med ett tag och sedan dela upp i mappar efter datum. 2019-03 (där lägger jag in bilder och videos från mars månad). Ja, du förstår... jag delar upp månadsvis och det är smart. Min systerdotter kommer jag lägga i en egen mapp och dela upp de bilderna/videorna efter månad liksom.

Tänkte att när jag ändå håller på, så kan jag lika bra börja med att sortera upp bilderna i mappar också. Det är ju detsamma vad jag gör känner ju jag. Har ändå inget annat att göra denna eftermiddag och då kan jag ju roa mig med det eller i alla fall se till att få det gjort.

Ibland behöver man bara rensa upp, få en nystart i telefonen och få bort en massa bilder, för att få ordning och reda i mobilen igen.

P.S Kör med Samsung Galaxy S10+ och Windows 10 i datorn.

  • Annat
  • 96 visningar

Gillar

Kommentarer