Orkeslös

Hallå därute i den berömda holken. Idag har jag inte orkat blogga, trött och sliten sedan igår. Jag bara längtar efter energi.

Ligger just nu och slötittar på första säsongen av serien "Sommaren med släkten" på Discovery+. Har sovit lite mer än 30 minuter också efter frukost, eftersom tröttheten gör mig så slö. Hade så trevligt med min bästa vän igår, men ändå blev jag supertrött dagen efter (idag). Det tar på krafterna när man gör roliga saker, även om det inte bör vara så.

Aspergare som jag är, så tar jag in allt med syn och hörsel samtidigt. Helt sjukt egentligen. Frisk luft ska ju stärka och inte göra tvärtom för måendet. Att ha Aspergers syndrom gör att jag blir trött och sliten, även om jag gör saker jag tycker är roliga eller så.

Bild sedan 17/2

Bra att jag kan ta det lugnt och bara chilla idag. Ikväll börja ett av mina favoritprogram med ny säsong, nämligen "Bäst i Test". Det får jag inte missa. Brukar se med mina föräldrar.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Jag har också asperger men har ännu inte riktigt lärt mig om hur jag ska hantera den... Det är svårt att veta vad man behöver anpassa liksom. Hoppas du snart återfår lite energi, kram!

nouw.com/hilma
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hur länge har du vetat om din diagnos? Jag har vetat min sedan sommaren 1999, då jag skulle börja åk 7

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Du beskriver så bra. Går inte att välja ut roliga saker att få energi av. ALLT tar energi. Kram och sov sött sen❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Precis, det är så det är. Även om många inte tror det eller förstår

nouw.com/mynameisjossan