Oops, I did it again!

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Ikväll har det varit gympa på schemat, nämligen medelgympa om jag får vara sådan. Hur kul som helst faktiskt.

Det vi gjorde var benböj, armhävningar, plankan, hoppa, studsa, klappa händerna, springa runt i gympasalen mm. Vi gjorde en massa saker som jag inte ens vet vad allt heter eller ens kommer ihåg allt vi gjort.

Det är absolut inte sista gången det händer någonting sådant som det gjorde för mig ikväll på träningen. Vi skulle hoppa sidledes, samtidigt som vi skulle låtsas pumpa en cykelpump, En fotpump, typ en sådan. (klicka på det understrukna ordet, så ser du). Gissa vad som händer när vi ska byta håll och vända tillbaka igen? Rätt gissat, jag ramlar och gör mig illa. Jag flyger (inte så fort) men rakt ner i golvet. Oops, I did it again, som Brittan skulle ha sagt. Jag snubblade på något vis och landade på höger hand, som jag tog emot mig med. Vänster armbåge fick sig en rejäl törn, som du kan se på bilden här i inlägget. Inte nog med det, jag fick en bula på utsidan av vänster knäskål eller ja, vid den regionen. Minns inte om jag ramlade med huvudet i golvet eller inte. Jag bjuder på det här, sa flickan som blödde näsblod eller vad hon nu sa.

Därefter fortsatte jag mitt träningspass tillsammans med de andra i gruppen. Jag gjorde mig inte så illa att jag inte kunde fortsätta som tur är. Det var inte bara jag som råkade ramla heller, utan en annan tjej som gjorde det precis före mig. Så kan det gå ibland, lätt hänt att man inte ser sig för eller att man gör någonting som gör att man inte kan hålla balansen ordentligt. Just den här gången skyller jag på att golvet var halt. (OBS! Inte halt golv, men någonting kan man ju skylla på ändå).

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna. Handsprit finns på i alla fall medelgympapasset.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer