Ont i munnen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig på ett vis. Det som inte är jättebra, det är att jag har asont i munnen vid visdomstanden. Det gör inte ont i själva tanden, mer i själva kinden eller vad man ska säga.

Det är som en flik av kinden, som lagt sig över tanden. Den gör himla ont. Har försökt borsta med klorhexidin där, men att borsta med min lilla tandborste gör så ont att det inte fungerar att borsta med den borsten. Det är en sådan borste jag menar. Försöker rycka mig i håret samtidigt, för att förhoppningsvis få smärtan att gå ut i håret istället. Tänker i mitt inre att det vore bra om smärtan flyttar på sig, men icke. Samma eländiga smärta där vid tanden, så det går inte att flytta smärtan. Det går heller inte att dutta dit lite klorhexidin med hjälp av den lilla borsten. Det är på den nivån det är just nu, vilket inte är skönt.

Har fått en tid 14/2, för att rycka ut den förbannade tanden. Det är inte så långt kvar ändå, men långt om man har ont. Kommer jag stå ut i 12 dagar till? Det är frågan.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dog för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

P.S Hade skrivit något mer, men det försvann tydligen, minns inte vad jag skrivit eller vilken bild jag lagt till i själva inlägget. Det får vara som det är nu i alla fall.

Gillar