Önskar samarbeten

Hallå i holken!

Är det någon som skulle vilja ha ett samarbete med mig av något slag? Jag menar ett företag, så som Samsung, Sudio eller liknande. Det behöver inte vara just dessa företag, men något bra och roligt företag i alla fall.

Jag har förr haft samarbeten av olika slag med företag och skulle gärna vilja ha det igen. Jag vet att det är roligt för mina läsare och följare att jag kan lära dem något nytt, ha en tävling där de kan vinna saker eller något annat samarbete liksom.

Om det finns någon där ute som skulle vilja eller är intresserad av ett samarbete med mig, så tveka inte att höra av dig. Det kan vara litet eller stort företag, känt eller mindre känt. För min del spelar det ingen roll.

Jag vill inte bli en influencer eller någonting sådant. Det känner jag inte är min grej, men ett samarbete skulle ändå vara kul på något vis.

  • Annat
  • 54 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Det bästa och det lättaste är om du mailar företag du kan tänka dig att ha samarbeten med! 😊 Berättar lite om dig själv, om dina sociala medier och vad för samarebte du vill ha med företaget! 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
mynameisjossan
mynameisjossan,
Kanske är det jag får göra. Tack för hjälpen i alla fall. Haft samarbeten förr, men inte på flera år efter det
nouw.com/mynameisjossan