Omröstning, svara gärna!

Hallå där ute i den berömda holken. Idag har jag bytt header igen. Ville ha ännu en förändring i bloggen. Tyvärr kan jag inte förändra genom att byta bakgrund, vilket stör mig väldigt mycket.

Jag betalar för premium (det billigare alternativet, men ändå) och då tycker jag att det borde ingå att kunna byta bakgrund. Jag är så trött på den bakgrunden jag har nu och skulle gärna vilja byta. Det skulle göra så stor skillnad för mig, om jag även kunde byta bakgrund och inte bara header.

Jag har haft kontakt med Admin för länge sedan och de har felanmält det där, men om jag ska vara ärlig så har det inte hänt någonting med det där att få tillbaka så att man kan byta bakgrund till någon man själv väljer att vilja använda. Det var några månader sedan eller så, som jag anmälde det där felet och då fick jag till svar att det är felanmält.

Att man tar bort funktionen från första början förstår jag inte alls, det är ju en bra grej för att liva upp en blogg att kunna byta bakgrund också tycker jag.

Jag tror att om många skulle vilja ha tillbaka att kunna byta bakgrund och skriver till Admin, så kanske det händer att bakgrunden blir bytt. Det räcker nog inte om bara jag klagar eller vill ha tillbaka funktionen.

Vill du ha tillbaka funktionen att kunna byta bakgrund här i bloggen?

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Varför har de ändrat detta? Synd om du vill kunna byta bakgrund. Du gör väldigt fina headers i alla fall. 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag tycker det är tråkigt att det ändrats, men det är så det är 🥰

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har aldri brydd meg om å bytte bakgrunn, da jeg heller vil at innlegget dekker hele skjermen. Jeg har endret designet mitt, sånn at det fyller ut. Headeren din er jo superfin og fresh 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Alla tycker vi olika och ingenting är mer rätt eller fel att tänka än något annat 🥰

nouw.com/mynameisjossan