Omröstning gällande bloggen

Hallå där ute. Just nu tycker jag att det börjar bli trist att blogga här på nouw. Nog för att jag älskar min blogg och allting som har med design att göra osv här, men en sak saknar jag. Det är att kunna ändra bakgrund i bloggen helt själv, sådär som förut. Jag förstår inte varför just den delen är borttagen.

När jag snackade med admin här på nouw, så skrev de att den funktionen är borttagen. Jag vill gärna ha den kvar som förr, eftersom den var riktigt bra faktiskt. Jag har tur som inte valt en annorlunda bakgrund att ha, utan en mer neutral med brädor/plankor osv när det nu inte går att ändra bakgrunden själv.

Jag förstår inte varför man inte kan ändra en bakgrund i bloggen om man nu skulle vilja. Ingen annan bloggportal vad jag vet har tagit bort den funktionen. Om man som jag vill vara ombytlig då och då, så vore det kul att kunna byta bakgrund som förr. Jag är en sådan som byter ganska ofta liksom och då vill jag även kunna byta bakgrund och inte bara header.

Saknar du också att kunna ändra bakgrund i bloggen?

Har förstått att om man inte som jag har en bakgrund med någon bild, utan har en bakgrund med färg, så kan man fortfarande ändra och byta färg. Jag tycker det är tråkigt att man inte kan byta bakgrund, om man nu vill ha någon annan bild som bakgrund. Jag vill till exempel inte längre ha de där brädorna, utan själv kunna välja vilken jag vill ha eller vilken jag vill importera för att själv kunna använda. Jag tycker det är kul att byta bakgrund då och då, inte bara byta header.

I övrigt tycker jag jättemycket om den här bloggportalen och har inte tänkt byta, det är bara det här med att inte kunna byta bakgrund som stör mig väldigt mycket.

Snälla kommentera här under eller rösta på något av förslagen här i min omröstning.

Skulle du vilja kunna byta bakgrund i bloggn igen?

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Har faktiskt aldrig tänkt på detta tidigare, har bara haft en färg som bakgrund här hos Nouw. Men förstår att du vill ha tillbaka det som det var förr då du utnyttja funktionen!

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Gud vad konstigt att dem tagit bort det 😲 ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Vi får klaga hos admin. Om vi är många som klagar eller påpekar detta, så kanske det finns en chans att den funktionen kommer åter 😍

nouw.com/mynameisjossan