Off Limits - sjukt bra låt

Här är Alexandra Salomonsson, före detta medlem av Dolly Style. Hon släppte den 12/4 sin första egna singel som heter Off Limits. Jag har faktiskt lyssnat mycket på den låten och den växer hela tiden.

Jag har ju gillat Dolly Style förut, när hon var med. Nu för tiden är det inte så himla mycket längre. Det är rätt kul att spana in de nya medlemmarna på YouTube, men inte mer än så.

I alla fall, så är det här Alexandras första egna singel, som hon jobbat på ett bra tag. Den är helt fantastisk och superbra. Jag vet inte vad jag annat kan skriva om låten eller så. Videon ser jag inte så ofta, tror det varit 1 eller 2 gånger sedan den släpptes. Lättare med låten, eftersom jag har den i min lista med låtar på Spotify.

Den här Alexandra var Holly i Dolly Style, när hon var medlem där.

Såhär såg Alexandra ut i Dolly Style, där hon var Holly. Det är egentligen inte det jag vill komma med, utan jag tycker helt fullt och fast att du... Ja, just DU ska ta dig tiden att lyssna på hennes egen singel. Hur bra är inte den? Väldigt.

Innan jag går iväg från inlägget, så vill jag bara slå ett slag för att se Dolly Style - Fabriken, som du hittar här. Det är ungefär 18-19 minuter per avsnitt och det är 3 stycken avsnitt.

Ha det gött, så hörs vi igen.

  • Musik
  • 106 visningar

Gillar

Kommentarer