Nyklippt igen, efter ca 3 månader och 15 dagar

Hallå där!

Denna eftermiddag har jag varit hos min frissa igen, för att fixa håret. Inte klippt sedan 27 februari och håret ser verkligen vildvuxet ut. Klippte mig på bästa Runt hörnet i Timrå.

Jag är inte så pepp på att gå till salongen för att klippa mig i dessa tider som är. Jag är rädd för coronan eller Covid-19 som det kallas. Jag vågar egentligen inte, men vill vara fin i håret igen. Det är så varmt och känns som en pälsmössa på huvudet, eftersom jag har så otroligt tjockt hår. När sommaren kommer, är det inte särskilt skönt med värme och en massa hår på huvudet. Man vill ju då ha det lätt och lättskött, i alla fall jag.

Kom på igår eftermiddag att jag ville klippa mig och hörde av mig till min mamma, som ringde för att boka en tid åt mig och på den vägen är det. Frågade om mamma kunde se om det fanns en tid idag och det gjorde hon. Sagt och gjort. Jag fick komma klockan 15:00, eftersom mamma talade om att jag är orolig för Coronan. Jag bad henne berätta det och då gjorde hon det.

Såhär såg jag ut innan jag var till frissan, så du kan förstå att det behövdes en uppfräschning av håret. Färgen är väl inte heller så mycket att hurra för, men denna gång klipper jag bara och snyggar till det så. Resten får man ta en annan gång, då pandemin är över.

Jag blev riktigt nöjd med resultatet, kan jag tillägga

Gillar

Kommentarer