Nyduschad

Hallå där ute. Jag orkar inte ta på mig glasögonen som gör att jag ser bra och skarpt här på datorn. Hoppas att jag stavar rätt i alla fall, ha annars överseende.

Jag har precis varit inne i duschen en sväng, för att tvätta av mig lite fett ur håret. Det såg hur otvättat ut som helst, så det var bara att fixa det liksom.

Snart är det att dra iväg till mina päron (föräldrar). Jag ska äta där ikväll, vilket kommer att bli hur bra som helst liksom.

Sitter just nu framför min kära dator och lyssnar på Britney Spears låt 'Ooh La La (Från Smurfarna 2). Du hittar den med musikvideo här.

Känner inte för att göra någonting särskilt idag, eftersom det är mer än grått ute. Det var snö på marken i förmiddags, men den försvann lika fort som den kom. Det var typ bara ett litet lager av snö ovanpå asfalten och gräsmattan. Synd att den försvann så fort. Längre norrut har jag hört att det är mycket mer snö och så vidare. Hade önskat det här också, då det blir lite mer vitt och fint med snö som lyser upp det gråta, trista.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligtinlägg #personligblog #personligtblogg #personligbloggare #november #lördag #västernorrland #norrland #fromtimråwithlove #timrå #helg #helgen

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Tycker det var en fin bild på dig. Hoppas att det blir en trevlig dag hos dina föräldrar.

Önskar också snö. Kram❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Jag tycker väl bilden var helt okej eller något, men ingen speciell så för min del. Självkritisk och blir sällan nöjd med bilder på mig

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Tyckte det var fint att se dig le/skratta. Samt att jag tycker om gröna ögon.

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag tycker också det är fint när folk ler på bild och även i verkligheten också, det piggar upp på något vis

nouw.com/mynameisjossan