Nya tesorter har kommit

Idag kom mitt efterlängtade te. Det beställdes sista mars och kom idag. Det är från företaget Sköna Gertruds te och Kaffe, som även har en fysisk butik i Katrineholm.

När jag öppnade förpackningen med te, så luktade det te i hela lägenheten. Det luktade så gott, så jag får väl göra mig en kopp te ikväll och prova någon av de sorter jag fått hem idag.

Jag dricker inte kaffe, utan jag dricker bara te. Det är därför det inte blev att jag köpte kaffe åt någon, inte ens min familj.

Bryggråd:

Temperatur: 95-100 grader C

Mängd: 1 tsk/2dl

Tid: 2-4 minuter

Studio 54 - med smak av jordgubb, grädde och champagne, dekorerat med blåklint och solros. En storsäljare!

STUDIO 54, FÖR 39 SEK

Gräddkolate - ett mjukt te med rund smak av gräddig kola.

GRÄDDKOLA TE, FÖR 33 SEK


Norrsken - är jordig och nötig med söta tropiska inslag av kokos. Teet har ett mjukt och fylligt intryck, och färger från både ljust gul mango till blå blåklint precis som det böljande norrskenets färgspektrum. Teet är en blandning av ett te från Kina med tydlig hökaraktär och kombinerat det med ett te från Rwanda som ger en tydlig ton av malt och citrus. Tillsammans med kokos, ginseng och maca får vi en mjukt söt och nötig blandning som får ytterligare fyllighet från mango, maracuja och ananas.

NORRSKEN, FÖR 39 SEK

Blåbärste - Svart te med blåbär är sött fylligt med blommiga inslag. passar utmärkt både med och utan mjölk.

BLÅBÄRSTE, FÖR 35 SEK

Citronte - ett klassiskt och säkert kort! Funkar både till salt och sött!

CITRONTE, FÖR 39 SEK

Cocoste - en doft- och smakrik dröm för alla cocosälskare.

COCOSTE, FÖR 39 SEK

Kränku - Regnbågste - Regnbågste Kränku - En svart teblandning med stor mångfald där varje regnbågsfärg har givit inspiration till en ingrediens. Ett fruktigt, svart te som innehåller bl a jordgubb, apelsin, solrosblomma, äpple, blåklint och vinbär.

REGNBÅGSTE, FÖR 51 SEK

Needwoods läckerhet - Needwoods Läckerhet. En häftig blandning av frukt och kryddor. Svart te från Ceylon smaksatt med kardemumma, kanel, rabarber, jordgubb och vanilj.

NEEDWOODS LÄCKERHET, FÖR 39 SEK

Tropisk blandning - Svart te med smak av solmogen mango, mild persika och guava, toppat med rosenknoppar vilket ger ett välsmakande te.

TROPISK BLANDNING, FÖR 45 SEK

P.S Bilder och text är lånade från Sköna Gertruds hemsida.

Besöksadress till butiken: Köpmangatan 16 64130 Katrineholm

Öppettider: Vardagar: 10:00-18:00, Lördagar: 10:00-14:00, Söndagar: Stängt

Gillar

Kommentarer