Ny vecka med nya tag

Hallå nu börjat ett nytt år på riktigt för mig. Det känns som om det kommer att bli ett år där jag kommer att göra mer av mitt liv. Som det känns just nu i alla fall, men jag vet ju aldrig riktigt säkert vad som kommer att verkligen hända. Har ju satt upp mål för livet förut, men aldrig riktigt gjort slag i saken.

Det jag mest tänkte på är att jag tänkt att bli en bättre person vad gäller promenader, nu när gruppträningen med Korpen Timrå inte får ha öppet på grund av pandemin (Covid-19). Jag har velat så mycket förr, men aldrig riktigt tagit tag i detta. Vad skulle i så fall bli annorlunda denna gång? Ingenting jag vet med mig som skulle kunna bli annorlunda. Människan är ju en sådan som kan sätta upp mål i livet, men sedan är hon verkligen riktigt bra på att komma med ursäkter varför det inte kommer bli av också. Jag får helt enkelt skärpa till mig och rycka mig själv i kragen.

Denna vecka blir det en daglig promenad med min kära pappa, eftersom att han jobbar hemifrån och tar en promenad på sin lunchrast.

Det där citatet stämmer väldigt väl in på mig. Jag är liksom en sådan som knappt rör mig ur sängen om dagarna. Det är just därför jag måste skärpa mig, när nu jobbet är stängt och träningen kommer att lysa med sin frånvaro ett bra tag till, i alla fall som det känns nu vad gäller pandemin. Jag gör ju ingenting annat, än att bara ta det lugnt varje dag i stort sätt. Inte ens enklaste promenad fördriver jag min tid med. Skärpning och det nu, Josephine. Hur lat får man vara? Det är ju också så att jag inte tycker om att promenera själv eller gå ut själv och då blir det inte av. Behöver någon att promenera med, för att det ska bli av eller någon som säger åt mig vad jag ska hitta på liksom. Det blir bara annars att jag inte gör någonting.

Har jag ett visst mål med min promenad, då är det lättare för mig att ta mig en promenad, vilket mina föräldrar och jag själv också är medveten om.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nyvecka #nyveckanyatag #nydagochnyvecka #quote #quotesoftheday #quotes #citat #dagenscitat #vecka2 #newweek #måndag #januari #januari2021

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Ett livsgivande inlägg idag. Nu ger jag mig ut på min promenad

nouw.com/stenhagenbettan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Tack så mycket, hur långt går du?

nouw.com/mynameisjossan
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Idag blev det 5 km

nouw.com/stenhagenbettan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det känns kanske lagom 😊

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Kan du ta med kameran? Bra motivation. 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag tar inte med kameran när jag är ute och går på min pappas lunchrast, det känns som om jag behöver ännu mer tid att fota än den där timmen vi promenerar tillsammans. Vi lägger då bara fokus på att promenera och kanske det blir någon mobilbild också. Det är absolut inte som när jag och pappa ska ut på fotorunda eller vad det heter, då blir det fokus på att fota och nu blir det fokus på att promenera ♥

nouw.com/mynameisjossan