Ny header igen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Förlåt att jag helt glömt bort att jag inte kommit med något inlägg idag, men jag har gjort en ny header till min blogg. Det tog mig några timmar att pyssla i både Photoshop och några appar i telefonen.

Jag valde att dra ner opaciteten på bakgrunden i Photoshop, så den blev ljusare och fick då två versioner av samma header. Frågade min syster och mamma vilken version de föredrog och de svarade den mörkare. Jag tycker inte den blev helt fel ändå.

Jag lade till den där Ring Fit Adventure i min header, eftersom jag brukar träna med det ganska ofta. Just idag har jag varken lust eller ork att träna med den. Då tar jag en paus, det är ju ändå fredag och då kan man få vara lite ledig från träning om man vill anser jag. Det får man ju förresten vara när man själv känner att man vill och man behöver heller inte träna om man inte känner för det. Alla gör som de själva vill med det.

Utanför min dörr till lägenheten hör jag grannens anhöriga som fortsätter städa ur lägenheten. Du kan läsa om vad som hänt här, om du inte hängt med från början.

Ovan på allt detta kan jag meddela att jag mår bra och känner mig inte trött efter frukost, för en gångs skull.

Nu ska jag se på Sommaren med släkten som finns att streama via Discovery+.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar