Ny arbetsdag är slut

Fritidsbilder, Dagbok, Mobilblogg, Natur, Jobbet

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag varit till jobbet med allt vad det innebär. Det var inte direkt tråkigt, men det är som det är med alla arbetsplatser liksom. Man gör det man vet att man behöver göra.

Idag var det så att jag fick gå iväg för att plocka skräp i hela kommunhuset. Med skräp menas kartonger, plast och annat som ska till återvinningsrummet. Samtidigt som jag gjorde det, så fick jag vara med och blåsa rent alla glas och lite annat på alla skrivare/kopiatorer i hela byggnaden med tryckluft eller luft på burk som det också kallas. (Du hittar vad det är här) När det var gjort, så fick jag gå med paket som kommit med posten till ett ställe där det skulle vara. Det där tog mina 2 timmar nästan, om man räknar bort tiden jag åt min risifrutti och drack mitt te.

När jag gick hem, så tog jag en sväng till Kebab house för att köpa en husets sallad utan tomater. Det är isbergssallad, gurka, ananas, räkor, skinka, ost, majskorn och färsk tomat som jag ju valde bort. Till det får man också nybakade bröd som är gjorda på pizzadeg. Jag tog även vitlöksdressing till. Det ska bli gott, när jag väl är sugen på min middag. Jag tycker alltid att deras sallader är så himla bra där och väl värda sitt pris.

Denna höstbild fotade jag, då jag gick hem från jobbet.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #bestofnouw2022 #svenskbloggare

Gillar