Nu har vikarien slutat

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har det varit sista dagen med vår vikarie som personal hos oss. Det har varit 8 veckor med personen, men bara 2 dagar i veckan för mig. Som jag har gråtit och tänkt på personen. Det kommer bli tomt utan personen vid min sida. Vi två har verkligen kommit bra överens och kunnat jobba bra ihop.

Inget fel på den personen som är ordinarie personal heller, förstå mig rätt. Det kommer bli tomt utan vikarien eller rättare sagt annorlunda, att ha den personen tillbaka igen efter sin sjukskrivning. Det här känns i hela kroppen att det är sorg för mig. Personen kanske kommer tillbaka som vikarie i framtiden om det någonsin behövs en vikarie igen? Det återstår att se.

För att det var sista fikat denna eftermiddag med den här personen, så blev vi bjudna på tårta. Det var en marsipantårta med grädde och sylt, hur färsk och god som helst. Inget problem där inte, det tackar jag för.

Jag har gråtit för att den här personen slutat som vikarie. Det har varit fantastiskt för mig att få ha personen hos mig i jobbet. Inget ont mot den personen som är ordinarie personal heller. Det är också en som jag tycker om och kan jobba med.

Nu ska det bli jul i min lägenhet tillsammans med mina föräldrar. Jag ska göra annat och inte bara sitta här vid datorn också.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar