Nu är klockan efter 14

Hallå där ute. Klockan är nu efter 14 och jag sitter vid min dator, där jag har suttit ett bra tag just nu. Väntar på att jag ska försöka få min header så som jag vill ha den, men att lyckas med det är inte min starka sida. Ena gången vill jag ha si och andra gången så. Jag känner mig inte nöjd med resultatet helt och hållet.

När jag gör headers till min kompis Cattis blogg, då blir jag nästan alltid nöjd med resultatet och tänker att jag borde kunna få till någonting sådant till egen del också, men det får jag aldrig till. Jag känner mig bättre på att göra åt andra, än åt mig själv. Himla konstigt det där tycker jag.

Gjorde en svartvit bild på mig med någonting som ska föreställa vattenfärg, men det blev inte så lyckat tycker jag. Photoshop är något av det bästa, men ibland går det åt skogen tycker jag. Inte alls ett bra resultat på en bild av mig.

Jag hade tänkt blogga tidigare, men lade mig för att vila och då blev det inte av förrän nu.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #photoshop #vattenfärg #svartvitt #svartvit #jagärdenbästa #jag #cool #cooltjej

Gillar

Kommentarer