Nu är det tisdag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag är det tisdag igen, veckan går så fort. Jag har inga planer för dagen, mer än att jag ska över till affären för att handla lite till hushållet. Annars är det bara lugnt.

Ikväll är det dags för vattengympa återigen. Det ser jag fram emot.

I söndags var det 15°C utomhus och jag kunde njuta i solen utan att behöva ha någon jacka på mig. Jag var bara i kortärmat, vilket var hinla skönt faktiskt. Att då äta en munk som har fullt med sylt inuti, det var också någonting jag tycker var väldigt bra att kunna göra utomhus. Det är skönt nu att det blir ljusare och varmare tider, så man slipper sitta inomhus och uggla hela tiden. Jag längtar till sommaren då man kan sitta ute hur mycket som helst eller vara ute hur mycket som helst, utan att behöva ha så himla mycket kläder på sig. Nu är våren här på riktigt känns det som, eftersom snön smälter allt mer och man behöver inte ha skor med broddar längre. Jaja, nog om det.

Nu tänkte jag fixa mig en kopp te och bara njuta av att det är tisdag. Jag tänkte även streama senaste avsnittet av Lyxfällan eftersom det finns fler avsnitt ute av programmet på Viaplay, än vad det kommit på vanlig TV. Har du inte Viaplay och vill se Lyxfällan du också, så kan du bli gratis medlem på Viafree, där du kan se Lyxfällan och annat med reklam. Du hittar det här.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar