Nu är det på riktigt det som kommer ske

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig på kvällskvisten, vilket det är med mig. Hur bra som helst dessutom, även om jag är lite hes i halsen.

Nu kommer jag berätta om någonting mina föräldrar som hjälper mig med min ekonomi har lovat mig. Det är nämligen att jag ska få gå och se Molly Sandén i sommar på torgfesten i Sundsvall. Det är bara en kvart med bil till Sundsvall, om man tar motorvägen. Fredag 22/7 är det dags, fy vad det ska bli kul.

Jag fick ju inte chans att se Mollys arenaturné, men nu får jag chansen att se henne på torgfesten istället. Jag är så himla glad att du anar inte.

Hon ska till många andra ställen i sommar också, inte bara Sundsvall, men det är där jag är mest taggad på att se älskade Molly. Min stora idol, vad jag vet ska jag inte se henne någonannanstans i sommar.

Du hittar alla andra ställen hon ska vara på i sommar här.

Nu är det på riktigt att jag ska få se Molly Sandén live. Jag kan knappt tänka på annat just i denna stund. Jag ska ha min pappa med mig, vilket jag är glad för. Så himla glad över att det äntligen blir av, som jag längtat men inte direkt varit besviken heller över att det inte blev någonting i Örnsköldsvik 10/3 eller när det var. Detta är mycket närmare, det är varmare och man hoppas på fint väder.

Jag kan inte annat än börja längta ihjäl mig efter bästa Molly. Senast jag såg henne live var på en liten konsert som Sundsvall Bjuder hade anordnat för några år sedan, närmare bestämt 2016. Jag är så himla glad nu att jag får se min stora idol eller en av mina stora idoler live igen.

Här ovan är min video från 2016, då jag såg Molly live för första gången i livet. Nu blir det snart alltså av igen. Kan knappt vänta och bärga mig inför det som komma skall. Jag är helt salig, lycklig och rusig i kroppen. Tänk om man får träffa henne efteråt, det vore ju toppen på isberget eller pricken över i, som man kanske säger. Om jag skulle få bild med henne och mig eller hennes autograf. Jag brukar vilja ha autografer från kändisar jag gillar om jag får träffa de vill säga.

Hoppas att du får en god natts sömn. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #personligblogger #personligbloggare #personligblog #personligblogg #svenskbloggare #live #mollysanden #sundsvallbjuder #sundsvall #sommar

Gillar