Äntligen fredag, eller?

Dagbok, Mobilblogg

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Det som händer, det är att jag är trött i kroppen, särskilt benen efter träning måndag och tisdag. Hade tänkt gå ut på en promenad, men känner ingen ork för det.

Nu har jag fått husdjur igen. Med detta menar jag små vidriga flugor som kallas fruktflugor eller bananflugor. Jag vet inte rätta namnet, men har gjort en fälla för de. Blandat rödvinsvinäger med diskmedel och rört om. Vissa har jag sugit upp i min sladdlösa dammsugare också. Äckligt som bara den är det med dessa små flugor. Jag öppnade för att ta ut min soppåse igår och då fick jag ett moln av flugor i mitt ansikte. Fy vad obehagligt, det säger jag bara.

Annars då? Jodå, lite allergisk känner jag mig eller om det skulle vara förkylning på gång? Ingen aning, hoppas inget mer allvarligt som Covid-19 eller så. Fy om det skulle vara det jag drabbats av. Tänker positivt och hoppas på det bästa av dessa.

Nu är det fredag igen och jag är ledig, som varje fredag. Så skönt att vara ledig och så vidare, när man känner sig trött i kroppen. Jag är ju bara trött i benen.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar