New in

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

I början av eftermiddagen eller vad man säger, så var min mamma så snäll att hon skjutsade mig till Elgiganten, eftersom jag var sugen på ett spel som kom igår. Spelet jag varit himla sugen på att skaffa mig i månader heter "Kirby and the forgotten land". Det kom som först ett demo för ett tag sedan, som man kunde ladda ned gratis via Nintendo eshop och spela i sin Nintendo Switch. Sagt och gjort, vilket gjorde mig ännu mer sugen på detta spel. Spelet hade släpp igår, så det var bara för min mamma att vara snäll med skjuts åt mig. Jag tjatade inte heller, så som jag brukar kunna göra. Denna gång var det rätt lugnt med tjat. Jag är en sådan att får jag inte som jag vill, då tjatar jag tills jag får som jag vill. Inte denna gång dock, vilket känns skönt.

Spelet kan köpas i Nintendo eshop digitalt också, men jag vill ha det original eftersom jag bara älskar Kirby och har inget sådant med honom i original till min Switch OLED.

När jag kom in till Elgiganten (jag har aldrig varit i deras butik där den ligger idag), så gick jag direkt till där spelen ska vara. Jag såg inget spel där, så det var bara för mig att gå därifrån. Jag vågar inte fråga folk jag inte känner, även om de jobbar där i butiken för att hjälpa om man vill veta något. Hade till och med kollat upp innan, för att vara säker på att spelet fanns i butik, vilket det gjorde. Mamma satt i bilen, för att vänta på mig. Jag gick då ut till henne och berättade att jag inte hittade det, så hon följde med mig in och frågade i kassan. Det fanns där i kassan, så jag köpte ett ex av spelet för 499:-

Eftersom jag har min diagnos Aspergers Syndrom, så är det omöjligt för mig att själv be om hjälp, så det var därför mamma fick rycka in och hjälpa mig. Jag kan göra det om jag har munskydd på mig tydligen, vilket man inte behöver ha nu för tiden. Det var omöjligt för mig att göra det själv, så att säga. Om jag gör det själv, så blir jag så trött och slut i hjärnan, det tar för mycket energi av mig, att det inte är värt det alls. Det blir för jobbigt och det tillsammans med flera olika intryck på det, gör att jag är trött och slut ett bra tag framöver. Kanske inte i dagar, men en hel dag kanske.

Använd Kirbys välbekanta kopieringsförmågor och utforska en övergiven plattformsvärld i 3D.

I Kirby and the Forgotten Land har naturen tagit över, och det är upp till vår rosa vän att ta reda på vad som döljer sig bakom den förlorade civilisationen! I det här spelet kan du röra dig fritt i en mystisk och färgstark värld full av övergivna byggnader. Dessutom kommer du givetvis att kunna använda Kirbys välkända egenskaper från tidigare spel.

- Följ med Kirby på en oförglömlig resa i ett mysigt plattformsäventyr

- Utforska en mystisk värld fylld med övergivna byggnader och spår från en tidigare civilisation

- Kopiera fiendens förmågor och använd dem för att attackera och utforska

Vem är då Kirby?

Hoppas att du haft en fin lördag hittills med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #personligblogger #personligbloggare #personligblog #personligblogg #svenskbloggare #nintendoswitch #nintendo #spelaspel #spel #spela

Gillar