När man vaknar upp med...

Karantän från jobbet 2020, Dagbok

Tjolahopp, gummipropp!

När man vaknar upp, hämtar mobilen, ligger i sängen och läser nyheter... plötsligt kommer det ett myrkryp i ryggraden, det känns som tusan miljoner myror invaderat ryggraden och är där på ett visst ställe med sitt kryp. Hur mycket man än försöker att härda ut, så går det inte. Det man fick lov att göra efter frukost, var att lägga sig för att somna om igen och sova någon härlig timme, men innan det en allergitablett mot pollen. Det hjälpte faktiskt att sova bort det där jobbiga med krypet i ryggraden, jippi.

När jag senare skulle plocka ur mina sängkläder, så blev jag väldigt allergisk igen. Jag är nämligen sjukt allergisk mot kvalster. Fick ta en till allergitablett. Milde himmel, hur mycket ska jag behöva ta idag? Det känns inte skönt liksom. Sitter nu på min inglasade balkong med min bärbara dator, som för övrigt har uselt batteri och kan stänga ner när som helst liksom. Den har alltid suttit i laddaren, eftersom jag haft den som en stationär dator, på grund av att jag får ont i händerna av för mycket vanlig stationär dator. Jaja, nu sitter jag ute på min inglasade balkong med datorn och har ett fönster öppet för att få in frisk luft till näsan och slippa vara så himla allergisk förhoppningsvis. Allergitablett och detta i en rejäl kombo liksom, det brukar bli bra och måste bli bra den här gången också.

Sitter just nu och avnjuter musik ur min gamla Sonos trådlösa högtalare, som har en sladd in i väggen för att få ström, men är kopplad till mobilen och surfplattan. Den går på mitt nätverk hemma. Har en gammal Sonos PLAY:1, som jag haft i många år nu, Fick den någon födelsedag av mina föräldrar, den lyssnar jag på i stort sätt varje dag. Den bästa jag kan ha och så är den svart. Färgen är ingenting jag tänkt på, men så är det och jag är hur nöjd som helst med den. Enda nackdelen är att jag brukar få tinnitus om jag lyssnar för högt, men det är inte högtalarens fel. Det finns nyare och säkert bättre högtalare än den jag har, men jag är nöjd med min. Kommer väl byta ut den, om den går sönder. Den dagen, den sorgen liksom.

  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229